Tukkuautot.fi

Lisätietoja palvelusta

Vaihtoautojen huutokauppa autoalan ammattilaisille

Tukkuautot.fi välittää tukkuostajille autoliikkeiden, leasing- rahoitusyhtiöiden ja suuryritysten omistus- tai vaihtoautoja. Tarjouksia voit tehdä huutokaupassa ympäri vuorokauden. Kohteet sulkeutuvat 24 - 48 tunnin kuluessa ensimmäisestä tehdystä tarjouksesta arkisin klo 10.00 - 20.00 välisenä aikana. Tarjoukset autoista tehdään 30,- tai 60,- kertakorotuksilla tai korotusautomaattia käyttäen. Palvelu on tarkoitettu autoalalla toimiville yrityksille (autoliikkeet ja korjaamot).

Tilaa yrityksellesi ostotunnukset, joilla pääset ostamaan autoja tukkuhinnoin autoliikkeiden ja rahoitusyhtiöiden vaihtuvasta tarjonnasta. Ostajiksi uuteen huutokauppaan hyväksymme ammatikseen autokauppaa tekeviä autoliikkeitä sekä autokorjaamoita. Ostolisenssi maksaa 70,00 + alv ja on voimassa 12 kuukautta rekisteröitymispäivästä. Lisenssimaksu suoritetaan joko verkkomaksuna pankkitunnuksin tai yleisimmillä pankki-/luottokorteilla.

Tilaa ostotunnukset


Mukana myyjinä mm. seuraavat autoliikkeet ja rahoitusyhtiöt:
Esimerkkejä myyjäliikkeistä

Kuljetuspalvelut: Uusi huutokauppa tarjoaa monipuolisen autotarjonnan lisäksi myös laajempia kuljetuspalveluja ostajille.

Voit valita omilta sivuiltasi itsellesi sopivat kuljetusyhtiöt, joilta saat automaattisesti tarjoukset aina kun voittamasi kohde on sulkeutunut.

Tarjouksia kuljetuksista Tukkuautojen ostajille tarjoavat Autonkuljetus Sjöberg ja SE Mäkinen Logistics.Rengastarjoukset ostajille: Huutokauppakohteen kuntotietojen perusteella voittaneille yrityksille tarjotaan myös mahdollisuus saada tarjous kesä- ja talvirenkaista maahantuojan (Continental Rengas Oy) monipuolisesta tuotevalikoimasta. Rengastarjouksen ostaja saa lähimpänä olevasta valtakunnallisesta Rengasmarket-ketjun liikkeestä.
Tukkuautot.fi toiminnasta vastaavat tutut huutokauppa-ammattilaiset yli 10 vuoden kokemuksilla:

Markkinointi
ja meklarikoulutus:
Asiakaspalvelut
ja hallinto:
Veli-Tapio Harju
p. 040 650 3632

Timo Mastokangas
p. 050 449 4999Suomen Tukkuautot Oy
Mekaanikonkatu 1, 00880 Helsinki
Y-tunnus 2779307-1
info@tukkuautot.fi

Verkkolaskujen vastaanotto:
Verkkolaskuosoite: 003727793071
Operaattori: OpusCapita Group Oy
Välittäjän tunnus: 003710948874