Tukkuautot.fi

Lisätietoja huutokaupasta

Vaihtoautojen huutokauppa autoalan ammattilaisille

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tukkuautot.fi välittää tukkuostajille autoliikkeiden, leasing- rahoitusyhtiöiden ja suuryritysten omistus- tai vaihtoautoja. Tarjouksia voit tehdä huutokaupassa ympäri vuorokauden. Kohteet sulkeutuvat 24 - 48 tunnin kuluessa ensimmäisestä tehdystä tarjouksesta arkisin klo 10.00 - 20.00 välisenä aikana. Tarjoukset autoista tehdään kertakorotuksilla tai korotusautomaattia käyttäen. Toteutuneista kaupoista ostoliikettä veloitetaan 70,- + alv / ostettu tuote (1.10.2023 alkaen 80,- + alv / ostettu tuote).

Tilaa yrityksellesi ostotunnukset, joilla pääset ostamaan autoja tukkuhinnoin autoliikkeiden ja rahoitusyhtiöiden vaihtuvasta tarjonnasta. Ostajiksi huutokauppaan hyväksymme ammatikseen autokauppaa tekeviä autoliikkeitä, -korjaamoita sekä -purkamoita. Ostolisenssi maksaa 100,- + alv. ja se on voimassa 12 kuukautta rekisteröitymispäivästä. Lisenssimaksu suoritetaan joko verkkomaksuna pankkitunnuksin tai yleisimmillä pankki-/luottokorteilla.


Mukana myyjinä mm. seuraavat autoliikkeet ja rahoitusyhtiöt:
Esimerkkejä myyjäliikkeistä
Esimerkkejä myyjäliikkeistä
Kuljetuspalvelut: Huutokauppamme tarjoaa monipuolisen autotarjonnan lisäksi myös laajempia kuljetuspalveluja ostajille.

Voit valita omilta sivuiltasi itsellesi sopivat kuljetusyhtiöt, joilta saat automaattisesti tarjoukset aina kun voittamasi kohde on sulkeutunut.

Tarjouksia kuljetuksista Tukkuautojen ostajille tarjoavat Autonkuljetus Sjöberg ja SE Mäkinen Logistics.Rengastarjoukset ostajille: Huutokauppakohteen kuntotietojen perusteella voittaneille yrityksille tarjotaan myös mahdollisuus saada tarjous kesä- ja talvirenkaista maahantuojan (Continental Rengas Oy) monipuolisesta tuotevalikoimasta. Rengastarjouksen ostaja saa lähimpänä olevasta valtakunnallisesta Rengasmarket-ketjun liikkeestä.Alma Media Suomi Oy
Alma Ajo -palvelut
Tukkuautot.fiY-tunnus: 0869290-2

Verkkolaskuosoite:
OVT-tunnus: 003708692902
Verkkolaskuoperaattori: Basware Oyj
Välittäjätunnus: BAWCFI22

Laskussa tulee lukea osoitekentässä seuraavasti:
Alma Media Suomi Oy
Tukkuautot.fi
PL 900
33101 Tampere

Ota yhteyttä:

info@tukkuautot.fi / 050 449 4999

tai
https://almaajo.fi/ota-yhteytta/


Timo Mastokangas
Asiakaspalvelu- ja tuotepäällikkö
050 449 4999
timo.mastokangas@tukkuautot.fi